Чізкейк з малиною – рецепт приготування

Чізкейк з сиру з малиною – це цілий святковий торт, такий яскравий, вершковий і дуже ситний. Ви можете заперечити, зауваживши, що оригінальний чізкейк готується виключно на основі вершкового сиру.

Але ми переграли автентичний рецепт, а в підсумку отримали щось смачніше – холодний десерт, який вчасно подавати іменинникові.


Інгредієнти для рецепта


печиво – 400 г

Вершкове масло – 150 г

Сир – 800 г

вершки – 120 мл

цукор – 250 г

яйце – 3 шт.

Ванільний цукор – 15 г

ванілін – за смаком

сметана – 250 г

малина – 400 г


Як приготувати


·  1. Печиво (найбільше підійде «Топлене молоко») поламайте, потім подрібніть в блендері. Додайте розтоплене вершкове масло і добре перемішайте.

·  2. Дно рознімної форми діаметром 23 см застеліть пергаментом. Викладіть крихту в форму, розподіліть по дну і бортах, утрамбуйте.

·  3. Сир (не менше 15% жирності) перетріть через сито або пройдіться по масі занурювальним блендером, потім влийте вершки 20% жирності, перемішайте.

·  4. Вбийте в сирну масу яйця, додайте 200 г цукру і ванільний цукор, збийте віночком. Вилийте масу в роз’ємну форму, надішліть в розігріту до 170 градусів духовку на 50 хвилин.

·  5. Збийте сметану з рештою цукру і ваніліном. Дістаньте чізкейк з духовки, збільште температуру до 200 градусів.

·  6. Вилийте на сир сметану і поверніть в духовку на 7 хвилин.

·  7. Дістаньте форму, прикрасьте чізкейк малиною, потім відправте його в холодильник на 6-8 годин.

Прикрасити такого красеня можна будь-якими свіжими ягодами або половинками абрикосів, слив, персиків. Якщо плоди виявилися кислуватими, присипте торт цукровою пудрою. Сподіваємося, рецепт вам сподобався – не забудьте зберегти його в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.