Чихиртма з курки — Рецепт приготування

Тип:
Перші страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 6
Курка Супи

Чихиртма — це густий грузинський суп, який найчастіше готують з домашньої птиці або з баранини. Іноді чихиртму загущивают борошном і обов’язково додають до неї яйця, найчастіше тільки жовтки, і оцет, щоб яйця не згорнулися.Оцет часто замінюють соком лимона або граната.

«Зі Смаком» пропонує вашій увазі рецепт чихиртми з курки. Повірте, ви більше не захочете готувати звичайні супи, якщо приготуєте для своєї родини це грузинське перше блюдо.


Інгредієнти для рецепта


Курка — 1 шт.

Яєчний жовток — 5 шт.

Цибуля — 250 г

Винний оцет — 50 мл

Топлене масло — 100 г

Чорний перець (горошком) — по смаку

Лавровий лист — по смаку

Сіль — по смаку

Зелень — по смаку

Кінза — по смаку


Як приготувати


·  1 Зваріть курячий бульйон і за півгодини до його готовності додайте в каструлю нарізану зелень, лавровий лист і перець.

·  2 Дістаньте курку і наріжте її на шматочки.

·  3 Очистіть цибулю і подрібніть його, після чого обсмажте на топленому маслі і додайте в бульйон, проварити 5-10 хвилин.

·  4 У мисці збийте яєчні жовтки з оцтом і влийте тонкою цівкою бульйон, постійно його помішуючи, щоб жовтки не згорнулися.

·  5 Поверніть курку в бульйон, доведіть суп до кипіння і подавайте до столу, посипавши рубаною кінзою.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.