Чилі кон карне – рецепт приготування

Як ви вже напевно знаєте, з фаршу готують безліч різних страв. Ми вже частенько розповідали вам про те, як ви можете урізноманітнити свій раціон, використовуючи мінімальну кількість інгредієнтів і часу. Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом страви, яке напевно сподобається всім любителям «гострих відчуттів».

Назва чергового кулінарного шедевра говорить сама за себе. Чилі кон карне – традиційне мексиканське блюдо,яке готується з фаршу і гострого соусу. Його можна подавати до столу практично з будь-яким гарніром, але якщо ви любите експериментувати, рекомендуємо використовувати такий фарш для приготування буріто.


Інгредієнти для рецепта


Яловичий фарш – 500 г

помідор – 2 шт.

консервована квасоля – 400 г

Цибуля – 1 шт.

часник – 3 зуб.

Перець чилі – 0,5-1 шт.

Томатна паста – 2-3 ст. л.

сіль – за смаком

Соняшникова олія – 1,5 ст. л.


Як приготувати


·1 Подрібніть очищені цибулю і часник. Обдайте окропом помідори, очистіть їх від шкірки і дрібно наріжте.

·2 Обсмажуйте цибулю і часник в попередньо розігрітій сковороді з рослинним маслом. Коли цибуля набуде золотистого відтінку, додайте в сковороду фарш і сіль за смаком.

·3 Постійно помішуючи, обсмажуйте м’ясо протягом 8-10 хвилин.

·4 Коли м’ясо приготується, додайте в сковороду дрібно нарізані помідори, червону консервовану квасолю, томатну пасту і дрібно нарізаний перець чилі. Гасіть все інгредієнти протягом 10 хвилин.

Вітаємо, чилі кон карне готове. Подавайте його до столу в гарячому вигляді. Якщо любите зелень, рекомендуємо використовувати кілька гілочок петрушки або кропу для прикраси. Смачного. Не забувайте залишати свої відгуки та враження в коментарях і ділитися рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.