Червона ікра з оселедця – рецепт приготування

Хочемо поділитися з вами старим як світ рецептом. Він не раз рятував наших мам і бабусь за часів тотального дефіциту, коли звичайній людині не те, що червону ікру, вершкове масло було не дістати. Фальшива червона ікра з оселедця – першокласна намазки для канапе, наповнювач для закусочних кошиків, профитролей і фаршированих яєць!

Зернисту структуру закусці надає манка (класичний варіант), але можете спробувати і з кускус, тут, звичайно, дорожче вийде. Масло для закуски радимо брати рафінована, воно не таке ароматне і не буде перебивати інші інгредієнти.

Слабосолона оселедець – ідеальна риба для цієї страви. Якщо в магазині попалась пересолена, вимочіть її протягом години в молоці. Втім, на «З Смаком» ви знайдете досить рецептів того, як смачно замаринувати оселедець.


Інгредієнти для рецепта


оселедець – 200-300 г

манка – 0,5 скл.

Томатний сік – 100 мл

Соняшникова олія – 70 мл


Як приготувати


·1 Тушку оселедця Філіро, після пропустіть через м’ясорубку.

·2 В каструлю вилийте томатний сік і соняшникова олія. Ємність поставте на вогонь, вміст доведіть до кипіння.

·3 В киплячу томатну суміш тонкою цівкою всипте манку. Щоб не утворилися грудочки, не забувайте постійно помішувати масу. Прогрівайте масу на невеликому вогні, поки манка вбере в себе всю рідину, потім каструлю зніміть.

·4 У остигнула томатну манку викладіть подрібнену оселедець. Ретельно вимішайте лопаткою.

·5 Викладіть масу в салатник, накрийте плівкою і відправте на 2-3 години в холодильник.

За смаком і виглядом нагадує ікру минтая, якої в продажу нині теж повно. Але тільки наша – домашня, без консервантів і інших добавок. Приготуйте і переконайтеся самі: кулінарні винаходи радянських часів заслуговують на увагу. Діліться нашими рецептами з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.