Чебуреки з м’ясом на мінеральній воді

Другі страви
40 хвилин
Легко
Порцій: 4
М’ЯСО

Той, хто одного разу пробував справжні чебуреки, точно ніколи не забуде їх смак. Вони продаються практично на кожному розі, але багато людей ставляться до купівлі цієї страви дуже негативно, так як переживають про своє здоров’я.

Не варто відмовляти собі в цьому частування! Сьогодні ми хочемо поділитися з вами прекрасним рецептом домашніх чебуреків. Вони виходять дуже смачними, а приготування займає зовсім небагато часу.

складові

яловичина 300 г Свинина 300 г Цибуля 2 шт. Пшеничне борошно 4 скл. Газована вода 250 г Соняшникова олія 1 скл. сіль за смаком Чорний перець (мелений) за смаком

приготування

  • Пропустіть м’ясо і цибулю через м’ясорубку. Фарш посоліть, поперчіть, добре перемішайте і відправте в холодильник, поки будете готувати тісто.
  • В миску насипте 3 скл. борошна, додайте мінеральну воду і сіль. Ретельно замісити тісто, воно повинно вийти м’яким і еластичним.
  • Скачайте тісто в ковбаску і розріжте його на 15 однакових частин.
  • Частини тесту розкачайте в тонкі коржі діаметром 20 см. Дістаньте фарш з холодильника. Викладіть його в центр кожного коржика. З’єднайте краю тесту, натискаючи пальцями навколо начинки.
  • Проведіть тарілкою по краю чебурека, щоб видалити зайве тісто і додати йому рівну круглу форму. Візьміть вилку і пройдіться нею по краях чебуреків.
  • Налийте в сковороду олію і доведіть його до кипіння. Надішліть чебуреки в сковороду і обсмажуйте з двох боків до золотистої скоринки.

Вітаємо, найніжніші чебуреки з м’ясом готові. Виходять смачніше, ніж в чебуречних. Смачного!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.