Чебуреки в духовці — Рецепт приготування

чебуреки в духовці рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
160 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Випічка М’ясо

Вдалими вважаються чебуреки з соковитою начинкою, м’яким кантиком і ніжним тістом. Останнє, між іншим, виходить досить пишним і пузирчатим, якщо замішати його на кефірі. Смачні пиріжки з м’ясною або будь-якою іншою начинкою знають і люблять багато, якщо не все!

Єдиний недолік чебуреків — смаження на сковороді з великою кількістю масла, яке потім неможливо відмити від плити і кухонних стін. А що, якщо запекти їх в духовці? Дивно, але вироби виходять нічим не гірше смажених, а часу на приготування піде в два рази менше.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 1,5 скл.

Яйце – 2 шт.

Соняшникова олія – 3 ст. л.

Вода – 0,5 скл.

Свинячий фарш – 300 г

Цибуля – 2 шт.

Чорний перець (мелений) – по смаку

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Просійте борошно, додайте яйце, інтенсивно перемішайте, потім додайте масло, повторіть.

·  2 Воду злегка підігрійте і посоліть. Влийте в борошно, замісіть тісто і відправте його в холодильник на 2 години.

·  3 У фарш додати дрібно нарізану цибулю, посоліть і поперчіть.

·  4 Тісто розділіть на порційні однакові шматочки і кожен тонко розкачайте.

·  5 Викладіть начинку, краї з’єднайте з допомогою виделки.

·  6 Деко застеліть пергаментом, викладіть чебуреки. Змастіть вироби збитим яйцем, за бажанням можете присипати тертим сиром. Закрийте чебуреки фольгою так, що б вона не стосувалася виробів.

·  7 Розігрійте духовку до 200 градусів. Загальний час запікання — 30 хвилин: 15 хвилин під фольгою і 15 хвилин без неї.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.