Чебуреки на горілці – рецепт приготування

Давно хотілося дізнатися, як же готувати найсмачніші чебуреки. Такі хрусткі зовні і соковиті всередині.І обов’язково, щоб при надкусиваніі відчувався їх смачний і ароматний сік! Мріяти не шкідливо. Так говорять багато, адже приготувати таке смачне блюдо не кожному під силу. Що ж, сьогодні ми збираємося зробити з вас справжніх шеф-кухарів!

Чебуреки на горілчаному тесті – просто приголомшливий рецепт, від якого ви ніколи не відмовитеся.Кожен чебурек виходить пухирчатою і неймовірно смачним. Ніяких дріжджів і сухого тесту.Розкриваємо секрети, про які мало хто знає.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 1 кг

вода – 320 мл

горілка – 2 ст. л.

яйце – 1 шт.

Соняшникова олія – 200 мл

сіль – 0,5 ч. л.

свинячий фарш – 700-900 г

Цибуля – 2 шт.

зелень – 1 Пуч.

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Закип’ятіть воду і додайте півсклянки борошна (склянка – 250 г). Гарненько розмішайте масу віночком, щоб вона вийшла без грудок. Відставте рідина в сторону і дайте їй охолонути.

·  2. Додайте в воду з борошном яйце і горілку і ще раз все перемішайте.

·  3. Поступово введіть в отриману суміш всю муку і замісити тісто. Якщо воно липне до рук, не бійтеся додати ще трохи борошна. Відставте тісто в сторону на 30 хвилин, щоб воно вистоялося.

·  4. Через півгодини вимісити його ще один раз і залиште ще на 30 хвилин.

·  5. Поки тісто ще не готове, приготуйте начинку. Для цього очистіть цибулю і пропустіть його через м’ясорубку.

·  6. Змішайте фарш і цибулю, додайте перець, сіль і дрібно нарізану зелень.

·  7. Коли тісто готове, відріжте від нього шматочки розміром не більше тенісного м’ячика. Розкачайте качалкою тонкі коржі.

·  8. Візьміть корж, викладіть на неї 2 ч. л. готового фаршу і розрівняйте його по одній половинці коржі.Накрийте м’ясо другою половинкою і акуратно притисніть краю, видавлюючи повітря з начинки.

·  9. Розігрійте олію на сковороді і обсмажте кожен чебурек з 2 сторін до золотистого кольору.

Як варіант, ви можете зробити більше тесту і, загорнувши частина в поліетиленовий пакетик, відправити його в холодильник не довше, ніж на 2 дні. Такий варіант підходить в тому випадку, якщо ви хочете приготувати ще порцію чебуреків через пару днів. Викладіть готові чебуреки на паперові рушники, щоб з них стік жир. Але не залишайте їх так надовго, адже чебуреки потрібно подавати ще гарячими! Якщо і ваші друзі не проти приготувати смачні і соковиті чебуреки з м’ясом, поділіться з ними посиланням.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.