Чебуреки на горілці – рецепт приготування

Чебуреки на горілці - рецепт приготування

Давно хотілося б дізнатися, як же готувати найсмачніші чебуреки. Такі хрусткі зовні і соковиті всередині. І обов’язково, щоб при надкусиваніі відчувався їх смачний і ароматний сік! Мріяти не шкідливо. Так говорять багато, адже приготувати таке смачне блюдо не кожному під силу. Що ж, сьогодні ми збираємося зробити з вас справжніх шеф-кухарів!

Чебуреки на горілчаному тесті – просто приголомшливий рецепт, від якого ви ніколи не відмовитеся. Кожен чебурек виходить пухирчатим і неймовірно смачним. Ніяких дріжджів і сухого тісту. Розкриваємо секрети, про які мало хто знає.

Інгредієнти для рецепта

  • Пшеничне борошно – 1 кг;
  • Вода – 320 мл;
  • Горілка – 2 ст. л.;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Соняшникова олія – 200 мл;
  • Сіль – 0,5 ч. л.;
  • Свинячий фарш – 700-900 г;
  • Цибуля – 2 шт.;
  • Зелень – 1 пуч.;
  • Чорний перець (мелений) – за смаком.

Як приготувати

1) Закип’ятіть воду і додайте півсклянки борошна (склянка – 250 г). Гарненько розмішайте масу віночком, щоб вона вийшла без грудок. Відставте рідину в сторону і дайте їй охолонути.

2) Додайте в воду з борошном, яйце і горілку, і ще раз все перемішайте.

3) Поступово введіть в отриману суміш всю муку і замісить тісто. Якщо воно липне до рук, не бійтеся додати ще трохи борошна. Відставте тісто в сторону на 30 хвилин, щоб воно вистоялося.

4) Через півгодини вимісить тісто ще один раз і залиште ще на 30 хвилин.

5) Поки тісто ще не готове, приготуйте начинку. Для цього очистіть цибулю і пропустіть її через м’ясорубку.

6) Змішайте фарш і цибулю, додайте перець, сіль і дрібно нарізану зелень.

7) Коли тісто готове, відріжте від нього шматочки розміром не більше тенісного м’ячика. Розкачайте качалкою тонкі коржі.

8) Візьміть корж, викладіть на нього 2 ч. л. готового фаршу і розрівняйте його по одній половинці коржі. Накрийте м’ясо другою половинкою і акуратно притисніть краєм, видавлюючи повітря з начинки.

9) Розігрійте олію на сковороді і обсмажте кожен чебурек з 2 сторін до золотистого кольору.

10) Викладіть готові чебуреки на паперові рушники, щоб з них стік жир. Але не залишайте їх так надовго, адже чебуреки потрібно подавати ще гарячими!

Як варіант, ви можете зробити більше тісту і, загорнувши частину в поліетиленовий пакетик, покладіть його в холодильник не довше, ніж на 2 дні. Такий варіант підходить в тому випадку, якщо ви хочете приготувати ще порцію чебуреків через пару днів.

Чебуреки на горілці — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Якщо і ваші друзі не проти приготувати смачні і соковиті чебуреки з м’ясом, поділіться з ними посиланням.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.