Часникові палички – рецепт приготування

Часникові палички настільки ароматні й хрусткі, що не спробувати їх – просто гріх. Це відмінне доповнення до будь-якого супу або салату. Такий смакоти ви ще не пробували.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 2 скл.

Оливкова олія – 1,5 ст. л.

дріжджі – 1 ч. л.

сіль – 0,5 ч. л.

часник – 2 зуб.

кріп – 30 г

Вершкове масло – 100 г

вода – 0,75 скл.

цукор – 1 ч. л.

кмин – 30 г


Як приготувати


·  1. Змішайте борошно, дріжджі, оливкова олія, сіль і цукор. Поступово вливайте теплу воду, ретельно перемішуючи. Тісто має вийти м’яким.

·  2. Скачайте тісто в кулю, покладіть його в миску і накрийте її харчовою плівкою, щоб тісто піднялося.

·  3. Після того як тісто піднялося, розріжте його на 15 рівних частин.

·  4. Кожен шматочок тіста розгортайте мотузкою завдовжки близько 10-12 см.

·  5. Викладіть папір для запікання на деко і розмістіть на ньому смужки з тіста. Накрийте деко рушником і залиште на 40 хв.

·  6. Тепер можна приготувати соус. Подрібніть часник і разом з вершковим маслом покладіть його в чашку, яку можна відправити в мікрохвильовку. Поставте чашку в мікрохвильову піч на 30-40 секунд, щоб масло змогло розтопити. За допомогою вилки збийте соус.

·  7. Розігрійте духовку до 220 градусів. Візьміть силіконову пензлик і помажте соусом тісто. Зверху посипте палички кропом і чорним кмином.

·  8. Відправте їх в духовку на 20-25 хвилин. Якщо палички подрумянились з обох сторін, значить вони готові. Періодично перевіряйте їх готовність, щоб не підгоріли, так як час приготування залежить від товщини тесту.

Вітаємо, чудові часникові палички готові! Можете подавати їх з любимо соусом.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.