Часникові коржі — рецепт приготування

Різноманітність хліба на прилавках безумовно радує: тут тобі і білий, і чорний, і мікс, і бородинський, і бездріжджовий … Потрібно просто забігти в магазин по дорозі додому. Але іноді ми втомлюємося від магазинного хліба, який все одно не зрівняється з пахучим свіжим домашнім. Тим більше, коли мова йде про часниковим коржиках!

Готувати їх нескладно, та й часу це займає трохи, але результат … Запах сирної поливання, як за помахом чарівної палички, притягне всю сім’ю на кухню, а остренький смак не залишить нікого байдужим!


Інгредієнти для рецепта


вода — 200 мл

Пшеничне борошно — 500 г

Сухі дріжджі — 1 ч. л.

сіль — 1 ч. л.

цукор — 1 ч. л.

Соняшникова олія — 2 ст. л.

часник — 6 зуб.

перець духмяний — за смаком

Червоний перець — за смаком

Твердий сир — 20 г

вершки — 2 ст. л.


Як приготувати


·  1. Змішайте блендером теплу воду, просіяне борошно, сіль і цукор. Додайте в рідке тісто дріжджі.Залиште підходити в теплому місці протягом 1 години.

·  2. Прогрійте 3 зубчики часнику в мікрохвильовці на середній потужності 20-30 секунд. Подрібніть.

·  3. Змастіть руки рослинним маслом і обомніте тісто. Введіть часник.

·  4. Сформуйте на деку корж.

·  5. Для поливання подрібніть 3 зубчики часнику і з’єднайте всі залишилися компоненти. Змастіть нею корж і випікайте при 200 градусах до рум’яної скоринки.

Подавайте гарячими до супу або як основу для бутербродів. Радуйте близьких і діліться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.