Часникова картопля – рецепт приготування

Картопля – улюблений гарнір дорослих і дітей. Якщо вам здається, що цей продукт вже порядком приївся, то цей рецепт саме для вас. Зробіть свій раціон часниковою картоплею. Ці ласощі призведе в захват усіх членів вашої родини!


Інгредієнти для рецепта


Картопля – 5 штук.

Вершкове масло – 100 г

Твердий сир – 150 г

сметана – 1 ст. л.

часник – 3 зуб.

петрушка – 3 ст. л.

Чорний перець (мелений) – за смаком

Соняшникова олія – 1 ст. л.


Як приготувати


·  1. Картоплю ретельно помийте, чистити її не потрібно. Відваріть її в трохи підсоленій воді.

·  2. Не втрачайте даремно час. Поки картопля вариться, ви можете приготувати часникову заправку.Для цього змішайте дрібно нарізаний часник, масло, тертий сир, сметану і нарізану петрушку. Додайте чорний мелений перець.

·  3. Дайте картоплі трохи охолонути. Потім розріжте її вздовж і викладіть на змащене олією деко.

·  4. Кожну картоплину намажте часниковою заправкою і можете відправляти блюдо в духовку.Випікайте картоплю 10-15 хвилин при температурі 250 градусів.

Вітаємо! Ваш неперевершений гарнір готовий. Можете подавати картопля з улюбленим салатом і м’ясною стравою.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.