Чашушулі по-грузинськи — Рецепт приготування

чашушулі по грузинськи рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
70 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
М’ясо

Якщо ви хочете покуштувати гострого смачного м’яса з овочами, візьміть на озброєння цей рецепт кавказької кухні.Страва під назвою «чашушулі» — це гостре страву, тушковану без використання масла.

М’ясо, приготоване за цим рецептом, виходить неймовірно ніжним. Щоб воно було м’яким і соковитим, для приготування знадобиться каструля з товстим дном або казан. Також важливо, щоб помідори були дуже стиглими.


Інгредієнти для рецепта


Яловичина – 1 кг

Цибуля – 200 г

Помідор – 350 г

Болгарський перець – 1 шт.

Часник – 2 зуб.

Лавровий лист – 2 шт.

Кінза – 1 пуч.

Уцхо-сунелі – 0,5 ч. л.

Шафран – 0,5 ч. л.

Паприка – по смаку

Сіль – по смаку

Вода – 0,5 скл.


Як приготувати


·  1 Наріжте м’ясо невеликими кубиками.

·  2 Дрібно наріжте цибулю, часник і зелень.

·  3 Наріжте помідори навпіл. Болгарський перець — тонкими смужками.

·  4 Відправте м’ясо і цибулю в каструлю. Влийте воду. Тушкуйте до м’якості. Якщо потрібно, підливайте гарячу воду.

·  5 Коли м’ясо буде майже готове, додайте помідори і болгарський перець. Тушкуйте до готовності овочів. Потім додайте рубану зелень, лавровий лист, часник, спеції і паприку. Не забудьте посолити. Дайте покипіти 10-15 хвилин.Після закінчення часу, вимкніть вогонь і дайте страві постояти трохи.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.