Цей спосіб приготування перетворить картоплю з м’ясом в приголомшливе блюдо! – рецепт приготування

Ідея обертати начинку картопляному тестом прийшла до нас із Західної Європи. Блюдо було приречене на успіх, адже картопляний рулет виявився смачним, ситним і красивим. Доступний бідним і багатим, він міг бути приготований як з овочами, так і з м’ясом.

У наші дні це блюдо дуже популярно. «З Смаком» пропонує вам класичний рецепт картопляних рулетиков з м’ясом.


Інгредієнти для рецепта


Картопля – 600 г

яловичина – 500 г

яйце – 1 шт.

Пшеничне борошно – 150 г

Соняшникова олія – 3 ст. л.

сметана – 1 ст. л.

Чорний перець (мелений) – за смаком

сіль – за смаком


Як приготувати


·  1. Поставте картопля в мундирі варитися і займіться фаршем. Додайте в нього сіль, перець і сметану для соковитості.

·  2. Остиглий картопля очистіть і натріть на крупній тертці. Додайте в нього борошно, сіль, перець і яйце.

·  3. Розкачайте тісто в ковбаску і розріжте на рівні частини. Розкачайте їх в коржики і викладіть на них м’ясну начинку, залиште вільним приблизно 1 см по краях. Щільно скрутіть коржі рулетиками.

·  4. Обсмажте рулетики на сковороді з двох сторін. Вони повинні підрум’янитися.

·  5. Змастіть деко і викладіть на нього рулетики. Запікайте 15-20 хвилин при 200 градусах.

Картопля з фаршем ідеально доповнюють один одного, тому рулетики, як правило, виступають основною стравою і подаються зі сметаною. Багато готують картопляний рулет в духовці, не розділяючи на частини заздалегідь, але обидва варіанти однаково смачні.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.