Царський варення з аґрусу — Рецепт приготування

царський варення з аґрусу рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
120 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Веганські Вегетаріанські Десерти Заготовки

Щетинистий виноград, колюча ягода, гусяча ягода — в різних країнах світу аґрус має своє неповторне назву. Але як би його не називали, він залишається дуже смачною та корисною ягодою, якої у нас дуже люблять. Так само як з інших ягід, з агрусу виходить чудове варення, і сьогодні «Зі Смаком» пропонує вам приготувати цю заготовку на зиму.

Рецепт царського варення з агрусу досить простий, а в результаті ви отримаєте дуже корисне ласощі, яке добре вживати при хворобах ШЛУНКОВО-кишкового тракту, серця, нирок, а також при ожирінні й анемії. Крім того, варення з аґрусу — відмінний спосіб підвищити імунітет в осінньо-зимовий період.


Інгредієнти для рецепта


Аґрус — 5 стак.

Цукор — 7 скл.

Листя вишні — 60 шт.

Вода — 3 скл.


Як приготувати


·  1 Для приготування варення з агрусу вибирайте незрілі ягоди.

·  2 Спочатку у агрусу необхідно видалити плодоніжки і хвостики, також радять вирізати насіння, але це робити необов’язково.

·  3 Потім налийте в каструлю води, додайте вишневі листя (50 штук) і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння і вимкніть вогонь.

·  4 Очищені ягоди залийте приготовленим відваром і поставте їх у холодильник на кілька годин, а ще краще — на ніч.

·  5 Вранці злийте дві склянки відвару і залиште їх для сиропу, інше можна вилити, а листя викинути.

·  6 Для приготування сиропу змішайте залишений відвар з цукром, після поставте на вогонь і доведіть до кипіння.Додайте аґрус, знову доведіть до кипіння і варіть ще 15 хвилин на повільному вогні.

·  7 За 5 хвилин до кінця додайте варення 10 листків вишні.

·  8 Вимкніть вогонь, варення розкладіть по банках і закрийте їх.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.