Буженина з індички — Рецепт приготування

буженина з індички рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
М’ясо

Щоб приготувати соковиту буженину в духовці або мультиварці, необов’язково обтяжувати себе пошуками підходящого шматка м’якоті свинини або яловичини. Досить придбати свіже філе індички розміром побільше.

За рахунок однієї хитрості м’ясо виходить м’яким, ніжним і досить соковитим без використання фольги або рукава для запікання. Варто проявити трохи терпіння і після запікання дати буженини охолонути в закритій духовці, потім в холодильнику. Але на сніданок у вас будуть дуже смачні бутерброди з домашньою ковбаскою.


Інгредієнти для рецепта


Філе індички — 1 кг

Часник — 3 зуб.

Сіль — 4 ст. л.

Гірчиця — 1 ч. л.

Соняшникова олія — 2 ст. л.

Вода — 1 л

Чорний перець (мелений) — 1 трісок.

Перець чилі — 1 трісок.

Коріандр — 1 трісок.

Базилік — 1 трісок.

Орегано — 1 трісок.

Паприка — 1 трісок.


Як приготувати


·  1 Дайте солі розчинитися у воді і в цьому розсолі замочіть філе індички, відправте в холодильник на 2-3 години.

·  2 Часник очистіть, наріжте тонкими скибочками. Змішайте масло, чорний і червоний гострий перець, паприку, коріандр, базилік, орегано і гірчицю.

·  3 М’ясо вийміть з розсолу, обсушити. Зробіть маленькі надрізи в м’ясі і нашпигуйте його часником, потім намажте пряною сумішшю.

·  4 Розігрійте духовку до 220 градусів. М’ясо викладіть на сухе деко і запікайте протягом 35 хвилин, не відкриваючи дверцята.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.