Бутерброд з яйцем — Рецепт приготування

бутерброд з яйцем рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
15 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 1
Закуски

Хоча бутерброди — це закуска закордонна, вони вже давно полюбилися нашим людям. По-перше, брати їх з собою і є дуже зручно, по-друге, існує величезна кількість видів бутербродів. Ось чому вони ніколи не набридають!

Бутерброди можуть бути не тільки класичними з маслом, шматочками сиру або ковбаси, але і багатошаровими, з незвичайними інгредієнтами. Ми пропонуємо вам приготувати оригінальний бутерброд з яйцем і сиром.


Інгредієнти для рецепта


Хліб — 25 г

Вершкове масло — 0,5 ст. л.

Яйце — 1 шт.

Твердий сир — 3 ст. л.

Чорний перець (мелений) — по смаку

Сіль — по смаку


Як приготувати


·  1 За допомогою ложки утрамбуйте серединку скибочки хліба, щоб можна було вилити туди яйце і воно не витікало.

·  2 Краю хліба змастіть вершковим маслом, в середину вбийте яйце і посипте краю тертим сиром. Посоліть і поперчіть бутерброд.

·  3 Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 10 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.