Буряк з горіхами — Рецепт приготування

буряк з горіхами рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
40 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Вегетаріанські Закуски Овочі, Салати

Глазурована буряк з волоськими горіхами і зеленим цибулею — дуже смачна страва, високо оцінена шанувальниками смачної і корисної їжі. Всім, хто стежить за своїм здоров’ям і вагою, присвячується!

Хрусткі волоські горіхи підкреслять насолода і ніжність буряків, а зелений лук додасть не тільки апетитний вигляд страви, але і додасть весняної свіжості.


Інгредієнти для рецепта


Буряк – 450 г

Вершкове масло – 5 ст. л.

Сіль – 0,5 ч. л.

Волоські горіхи – 2 ст. л.

Зелена цибуля – 1 ст. л.

Цукор – 1 ч. л.


Як приготувати


·  1 Розігрійте духовку до 180 градусів.

·  2 Покладіть нарізану на чотири частини буряк у велику каструлю об’ємом 3-4 літра, додайте сіль, цукор і масло.Налийте стільки води, щоб вона покрила буряк (близько 2 склянок).

·  3 Варіть буряк на великому вогні, періодично струшуючи, поки рідина не загусне, а буряк не станемо м’якою. Якщо глазур загусне раніше готовності буряків, налийте ще 0,5 склянки води і залиште доварюватися.

·  4 Подрібнені горіхи відправте підсмажитися в духовку на 8-10 хвилин до появи аромату і більш темного відтінку.

·  5 Зменшіть вогонь під буряком, додайте горіхи і перемішайте. Прикрасьте блюдо зеленою цибулею. Приємного апетиту!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.