Бургер з яйцем – рецепт приготування

Апетитні бургери – їжа явно не для тих, хто на дієті, але до чого ж вони смачні! Тим, хто вирішив дати волю смаковим рецепторам, ми присвячуємо рецепт справжнього американського бургера в кращих традиціях: з беконом, котлетою і м’яким жовтком.

Готувати такі можна на грилі, попередньо розрізавши і підрум’янивши булочку на решітці.


Інгредієнти для рецепта


майонез – 3 ст. л.

бекон – 200 г

Соняшникова олія – 2 ст. л.

Яловичий фарш – 800 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

яйце – 4 шт.

булка – 4 шт.

чеддер – 100 г


Як приготувати


·  1. З фаршу сформуйте великі кільця. Дуже зручно просто видавити серединку м’ясної коржі за допомогою склянки. Посоліть і поперчіть кільця, викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом.

·  2. Обсмажте кільця з двох сторін, позику вбийте в середину кожного по яйцю. Посоліть, поперчіть, накрийте кришкою і млоїте, поки жовток не покриється білою плівкою.

·  3. Викладіть на кожну котлетку по скибочці сиру, почекайте, поки він розплавиться і зніміть з вогню.На сковороді обсмажте смужки бекону, сир натріть на тертці або наріжте скибочками.

·  4. Булочку розрізати вздовж на дві частини, змастіть майонезом. Викладіть на одну половину котлету, потім викладіть обсмажений бекон і накрийте другою частиною булочки.

Подавайте бургери на листі салату з квашеними огірочками, і, звичайно ж, смаженою картоплею.Відмінний спосіб побалувати блюдом в американському стилі. Як вам ідея?

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.