Булочки з яйцем – рецепт приготування

Щоб день видався вдалим, потрібно щоб він починався з вдалого сніданку: поживного, смачного, швидкого і при цьому вишуканого. Давайте об’єднаємо складові класичного сніданку в одному вельми симпатичному блюді. Хрусткі булочки, фаршировані овочами і залиті яйцем, – ідеальний вибір для зайнятих гурманів!

Овочі і шинка, поміщені в «човники» з булочок, збережуть всі свої соки – вийде дуже ароматно! До речі, яйця необов’язково використовувати курячі, з перепелиними вийде навіть корисніше (на 1 булочку беріть 2 яйця). М’якуш і зрізані верхівки від булочок можна потім підсушити в духовці, щоб перемолоти і використовувати як панірування для котлет або шніцелів.


Інгредієнти для рецепта


булка – 6 шт.

яйце – 6 шт.

Вершкове масло – 2 ст. л.

помідор – 1 шт.

Болгарський перець – 1 шт.

огірки – 1 шт.

шинка – 100 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Зріжте у булочок верхівки, акуратно, намагаючись не пошкодити дно, витягніть м’якуш. Змастіть стінки зсередини вершковим маслом.

·  2. Овочі і шинку наріжте невеликими кубиками.

·  3. Помістіть всередину кожної булочки по 2 ч. л. начинки. Зверху розбийте яйце. Посоліть, поперчіть за смаком.

·  4. Запікайте булочки при температурі 180-200 градусів протягом 10-15 хвилин (до готовності яєць).

Ідеальний рецепт для сніданку. Задіюйте фантазію: з цією стравою, як і з піцою, можна досхочу імпровізувати. Навряд чи хто-небудь з друзів відмовиться від такого частування, швидше за поділіться з ними рецептом!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.