Булочки з яблуками – рецепт приготування

На столі парує чайок, а в цей час турботлива господиня дістає з духовки ароматні булочки, дихають жаром … Що може бути затишніше ?!

Щоб порадувати улюблену сімейство (не виключаючи себе, звичайно), «З Смаком» пропонує спекти булочки з яблуками з швидкого тесту.


Інгредієнти для рецепта


кефір – 250 мл

вода – 100 мл

Пшеничне борошно – 500 г

сіль – 0,5 ч. л.

Соняшникова олія – 50 мл

цукор – 9 ст. л.

Сухі дріжджі – 10 г

яйце – 2 шт.

яблуко – 2 шт.

кориця – 0,5 ч. л.

Лимонний сік – 0,5 ст. л.


Як приготувати


·  1. З’єднайте в глибокій мисці кефір, воду, сіль, 5 ст. л. цукру, 1 яйце, рослинне масло і дріжджі. Все добре перемішайте. Маленькими порціями всипте борошно і замісіть тісто.

·  2. Тісто накрийте рушником і поставте в тепле місце на 30 хвилин.

·  3. Для начинки очистіть яблука, дрібно їх наріжте або натріть, додайте 2 ст. л. цукру, корицю, лимонний сік.

·  4. Збільшилася вдвічі тісто потрібно добре вимісити. Після цього можна приступати до формування булочок.

·  5. Тісто розкачати в пласт, викладіть на нього яблучну начинку і скачайте рулетом. Наріжте рулет на невеликі шматочки.

·  6. Злегка придавивши з одного боку рукою, щоб вийшло денце, перекладіть булочки-трояндочки на змащене маслом деко. Залиште їх в теплі ще на 10 хвилин, поки розігрівається духовка.

·  7. Змастіть булочки збитим яйцем, посипте цукром і випікайте 30 хвилин при температурі 200 градусів.

Деко задоволення на столі: верх рум’яний, низ – м’який. Дозвольте булочок трохи охолонути на деку під серветкою, потім акуратно розділіть ножем. Вашому будинку – тепла і затишку, не забудьте ділитися цим з іншими!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.