Булочки з родзинками – рецепт приготування

Навіть якщо ви обмежуєте себе в солодкому, вважаєте калорії, їсте за розкладом, готуєте лише одну порцію і що тільки не робите, щоб схуднути, в рідкісних випадках ви дозволяєте собі пригоститися чимось смачним. І нехай це всього маленька цукерка або шматочок смачної випічки, настає свято душі та шлунку. Булочки з родзинками і вершкової заливкою – частування, від якого відмовиться тільки найстійкіший!

І не дозволяйте увазі цієї випічки обдурити вас: зовсім не обов’язково володіти неймовірними талантами, щоб спекти таку красу. Якщо любите вишню, мак або корицю, сміливіше вибирайте їх в якості начинки! І поки тісто в духовці, приготуйте вершкову заливку, а після просто полийте ще гарячі булочки. Смак просто неймовірний!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 720 г

яйце – 2 шт.

цукор – 250 г

Вершкове масло – 100 г

молоко – 300 мл

Ванільний цукор – 10 г

Сухі дріжджі – 11 г

Вершковий сир – 250 г

Цукрова пудра – 150 г

вершки – 2 ст. л.

грецький йогурт – 250 г


Як приготувати


·  1. Підігрійте молоко, але не кип’ятіть його. Додайте в молочний продукт сухі дріжджі, 240 г пшеничного борошна і 25 г цукру. Надішліть суміш в тепле місце приблизно на годину.

·  2. Розтопіть 80 г вершкового масла. Змішайте його з яйцями, 200 г цукру, а також ванільним цукром.

·  3. Через зазначений час додайте в дріжджову суміш яєчно-вершкову масу. Ретельно все змішайте, щоб всі інгредієнти поєдналися.

·  4. Додайте в масу просіяне борошно. Тепер замісіть тісто. Коли воно готове, потрібно відправити його в тепле місце ще на годину. За цей час воно підніметься.

·  5. Розкачайте тісто. Змастіть його розм’якшеним вершковим маслом (20 г) і посипте цукром, що залишився. Тепер викладіть зверху улюблену начинку, наприклад, розпарені родзинки, і скрутіть рулет.Готовий рулет потрібно розділити на шматочки.

·  6. Візьміть деко. Застелите його пергаментом. Викладіть шматочки тіста з начинкою на пергамент зрізом догори. Надішліть тісто в тепле місце на расстойку. Досить 20 хвилин.

·  7. Виставте температуру духовки на 200 ° С. Надішліть тісто в духовку на 25 хвилин.

·  8. Поки випічка в духовій шафі, приготуйте заливку. За допомогою міксера збийте вершки (33% – ї жирності), вершковий сир, а також цукрову пудру.

·  9. Дістаньте булочки. Поки вони ще гарячі, полийте їх заливкою.

Здається, що ця випічка – приклад тих якостей, які подобаються всім: смачна, солодка, проста, доступна. І часу витрачено так мало. Одним словом – ідеально. Готуйте без праці, їжте із задоволенням, діліться рецептом на своїй сторінці.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.