Булочки з горіхами – рецепт приготування

Солодка булочка з гарячим чаєм ні з чим не зрівняється! Ми, звичайно, говоримо про домашній випічці, в якій булочки займають одну з лідируючих позицій. Замість розкішних і складних тортів і тістечок можна побалувати себе і своїх близьких не менш смачними здобними виробами. Їх існує так багато, що ніхто в світі не знає навіть приблизної кількості існуючих рецептів.

Немає нічого дивного в тому, що домашня випічка вражає своєю різноманітністю. Історія такого виробу, як булочка, починається ще до нашої ери. Але сьогодні ми зупинимося на солодкому рецепті, а це значить, що він міг виникнути не раніше XIX століття, коли став доступним цукор.

«З Смаком» розповість тобі, як зробити булочки з горіховою начинкою.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 1 кг

молоко – 530 мл

цукор – 210 г

Грецькі горіхи – 200 г

Вершкове масло – 200 г

Сухі дріжджі – 20 г

Ванільний цукор – 10 г

Соняшникова олія – 2 ст. л.

сіль – 2 ч. л.

яйце – 2 шт.

кориця – 1 ч. л.


Як приготувати


·  1. Розведіть дріжджі в 500 мл теплого молока. Додайте в суміш 130 г звичайного цукру і весь ванільний. Залиште на 5 хвилин.

·  2. В окремій мисці збийте яйця і додайте їх до молока, перемішайте. Почніть потихеньку додавати муку, постійно помішуючи, сіль і 150 г розм’якшеного або розтопленого масла. Тісто повинне вийти еластичним. Накрийте тісто і залиште приблизно на годину-півтора, щоб воно піднялося.

·  3. Для начинки обсмажте горіхи і подрібніть їх. Розтопити масло і додайте в нього горіхи, залишки цукру і молока, щоб вийшла густа каша.

·  4. Розкачайте тісто в великий прямокутник. Викладіть начинку. Потім загорніть нижній і верхній краї тіста по черзі так, щоб тісто склалося в три рази. Розріжте його поперек широкими смугами і кожну трохи перекрутити.

·  5. Застеліть деко папером для випічки і викладіть на неї спіральки з тесту. Змастіть їх жовтком і залиште приблизно на 20 хвилин, після чого випікайте 25 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.

Така смакота може стати і десертом, і ситним перекусом. Волоські горіхи добре поєднуються з фруктовим повидлом, його можна додати замість цукру в наступний раз. Солодкі булочки по-своєму прекрасні, але до борщу їх не подаси, так що доведеться шукати рецепт наслідках булочок, а ось до чаю – в самий раз! Пробуйте і діліться враженнями зі своїми друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.