Бринза з помідорами – рецепт приготування

Ми звикли їсти охолоджену бринзу, а для запікання використовувати твердий сир. Пропонуємо трохи розширити межі кулінарії, приготувавши колоритне балканське блюдо – запечену бринзу з овочами.

Добре б з такого приводу дістати із засіків глиняні горщики, але і в звичайній формі для запікання страва вийде пікантним, ароматним. Обов’язково «увінчати» його яйцем з рідким жовтком – в цьому криється особлива родзинка яскравого частування.


Інгредієнти для рецепта


бринза – 300 г

помідор – 2 шт.

Болгарський перець – 2 шт.

Вершкове масло – 30 г

яйце – 2 шт.

чабер – 0,5 ч. л.

паприка – 0,5 ч. л.

сіль – за смаком


Як приготувати


·  1. Бринзу дістаньте з розсолу і дайте рідини стекти. Потім наріжте сир кубиками приблизно по 2 см.

·  2. З томатів зніміть шкірку і наріжте тонкими часточками. Очистіть перець від насіннєвої коробки, наріжте скибочками.

·  3. У змащену глибоку форму для запікання помістіть бринзу, зверху викладіть помідори, посоліть, потім викладіть перець і присипте блюдо чабером і паприкою.

·  4. Наріжте вершкове масло кубиками і розподіліть по поверхні страви.

·  5. Запікайте блюдо при температурі 220 градусів протягом 10 хвилин, потім дістаньте і вбийте зверху 2 яйця.

·  6. Поверніть бринзу в духовку, дочекайтеся, поки білок стане білим і прихопити жовток. Готову страву прикрасьте рубаною петрушкою.

Соковита бринза з ароматними овочами – досить поживну страву, подати до столу її можна в тандемі з домашньої коржем і освіжаючим напоєм. Ну дуже смачно! Перевірте …

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.