«Божевільний пиріг» — Рецепт приготування

«божевільний пиріг» рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
60 хвилин
Складність:
Складно
Порцій: 8
Веганські Вегетаріанські  Випічка, Торти

Готувати щось смачненьке для своїх рідних і близьких обожнюють багато господинь. Вони намагаються знайти оригінальні, але при цьому нехлопотні рецепти страв з підручних інгредієнтів. Одним з таких десертів є пиріг Сrazy Саке, що в перекладі з англійської означає «Божевільний пиріг».

Пиріг придумали у часи Великої депресії в США. Із-за дефіциту продуктів приготувати щось смачне було складно, але винахідливі господині зуміли навіть без вершкового масла, яєць і молока зробити неймовірно смачний бісквіт!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 3 скл.

Цукор – 300 г

Какао-порошок – 200 г

Оливкова олія – 1 скл.

Вода – 3,25 скл.

Оцет – 2 ст. л.

Ванілін – 12 г

Розпушувач – 4 ч. л.

Сіль – 0,5 ч. л.

Крохмаль – 2 ст. л.


Як приготувати


·  1 Висипте в зручну ємність всі сипучі інгредієнти для тіста: 125 г какао-порошку, 200 г цукру, всю пшеничне борошно, сіль, розпушувач і ванілін. Не забудьте попередньо просіяти борошно.

·  2 Змішайте оцет, 1,5 склянки кип’яченої холодної води і рослинне масло. Влийте цю суміш в борошняну.

·  3 Збийте все віночком або вилкою до однорідної маси. Перелийте суміш в роз’ємну форму, попередньо змастивши її олією. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.

·  4 Після бісквіт остудіть трохи і викладіть його на блюдо.

·  5 Готуємо глазур. У каструлю влийте 1,5 склянки води. Додайте 100 г цукру, 75 г какао-порошку і гарненько розмішайте.

·  6 0,25 склянки води розчиніть крохмаль, влийте в каструлю. Поставте на повільний вогонь.

·  7 Коли суміш почне густіти, зніміть з плити, трохи остудіть. Полийте зверху пиріг глазур’ю.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.