Болоньєзе по домашньому в мультиварці

Немає на світі людей, які в будь – якій з інтерпретацій не любили пасту. Італійська кухня отримала своє поширення настільки давно, що такі знамениті рецепти як карбонара, болоньєзе, равіоллі або піца. На сьогоднішній день практично будь-яку страву, знаючи його рецептуру можна приготувати в домашніх умовах. Так як техніка не стоїть на місці, то більшість домогосподарок, з метою економії часу, використовують для приготування їжі мультиварку. Це зручне пристосування, яке виконує всі необхідні процеси для приготування їжі самостійно.

Для того щоб приготувати болоньєзе, в першу чергу необхідно купити 500 гр. Фаршу. Переважно вибирати змішаний сорт яловичина + свинина, щоб м’ясо не вийшло жорстким. Однак простий яловичий фарш теж буде служити непоганим варіантом. Що стосується самих спагетті, але в дійсності не обов’язково використовувати дорогий продукт. Найголовніший секрет криється в правильному приготуванні. Пасту ні в якому разі не рекомендується варити до повного приготування. Вона повинна залишатися певної твердості, щоб «дійти» і увібрати соус. Тому пасту необхідно варити до стану «Al Dente» щоб надалі вона зберегла консистенцію.

Приготування болоньєзе варто почати з соусу і фаршу

Для цього наливаємо невелику кількість масла в чашу мультиварки, викладаємо фарш і ставимо режим «Жарка» на 10 хвилин. Через 3-4 хвилини, можна засипати цибулю і дрібно посічену часточку часнику. По закінченню часу, в фарш можна додати спеціальну приправу для болоньєзе, розмарин і базилік. Всілякі трави в свіжому вигляді найкраще додавати в кінці. Викладаємо в фарш томатну пасту, додаємо перець, сіль. Ставимо режим «Гасіння» на 15 хвилин.

Більшість людей використовують соус як підливу і викладають його поверх макаронів. Однак, щоб зробити страву більш насиченим, можна за три хвилини до готовності помістити макарони в соус, добре перемішати. Коли страва буде готове, мультиварку варто залишити на режимі «Підігрів», зверху посипати тертим сиром «Пармезан» і прикрасити свіжою зеленню за смаком. Дати настоятися страві протягом 20 хвилин.

Болоньєзе – відмінний варіант для спільного романтичної вечері, до якого відмінно підійде червоне або біле вино. Щоб зробити вечір незабутнім, можна додати в кінці приготування пряні приправи або трави.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.