Болгарська баніца — Рецепт приготування

болгарська баніца рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
50 хвилин
Складність:
Складно
Порцій: 4
Вегетаріанські Випічка

Баніца – одне з найпопулярніших і смачних страв болгарської кухні. Готують його в духовці з листкового тіста і начинки. Найпоширенішою начинкою є сир або сир, але баницю готують також з фаршем, фруктами і овочами.

Кожен турист, побувавши в Болгарії, зобов’язаний спробувати це блюдо, адже це одна з візитних карток країни! А «Зі Смаком» пропонує вам ще й приготувати це блюдо з готового листкового тіста, що спрощує процес його приготування.


Інгредієнти для рецепта


Листкове тісто — 500 г

Бринза — 300 г

Яйце — 6 шт.

Вершкове масло — 150 г

Сметана — 200 г


Як приготувати


·  1 Листкове тісто розморозьте і розділіть на кілька частин. Кожну розкачайте до напівпрозорості.

·  2 Бринзу змішайте з 4 яйцями і викладіть начинку рівними частинами на розкачані пласти тіста, попередньо змастивши їх розтопленим вершковим маслом. Після цього поверніть пласти тіста в рулети.

·  3 Помістіть їх у форму для випічки змастіть маслом.

·  4 Після цього змішайте сметану і 2 яйця і полийте цією сумішшю рулети. Струсніть форму і відправте її в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин до золотистої скоринки.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.