Болгарська баниця — Рецепт приготування

болгарська баніца рецепт приготуванняТип: Другі страви
Час: 50 хвилин
Складність: Складно
Порцій: 4
Категорія: Вегетаріанські, Випічка

Баниця – одна з найпопулярніших і смачних страв болгарської кухні. Готують її в духовці з листкового тіста з начинкою. Найпоширенішою начинкою є сир, але баницю готують також з фаршем, фруктами і овочами.

Кожен турист, побувавши в Болгарії, зобов’язаний спробувати цю страву, адже це одна з візитних карток країни! А ми пропонуємо вам ще й приготувати цю страву з готового листкового тіста, що спрощує процес її приготування.

Інгредієнти для рецепта

  • Листкове тісто – 500 г
  • Бринза – 300 г
  • Яйце – 6 шт.
  • Вершкове масло – 150 г
  • Сметана – 200 г

Як приготувати

·  1) Листкове тісто розморозьте і розділіть на кілька частин. Кожну частину розкатайте до напівпрозорості.

·  2) Бринзу змішайте з 4 яйцями і викладіть начинку рівними частинами на розкатані пласти тіста, попередньо змастивши їх розтопленим вершковим маслом. Після цього скрутіть пласти тіста в рулети.

·  3) Помістіть їх у форму для випічки і змастіть маслом.

·  4) Після цього змішайте сметану і 2 яйця і полийте цією сумішшю рулети. Струсніть форму і поставте її в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин до золотистої скоринки.

Болгарська баниця — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.