Бісквітний рулет — Рецепт приготування

бісквітний рулет рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 3
Вегетаріанські  Випічка, Десерти

Цей рецепт оцінять любителі солодкої випічки на швидку руку: бісквітний рулет з джемом дуже простий у приготуванні. Головне — знати деякі хитрощі його випічки.

Таке ласощі часто зустрічається на магазинних прилавках. Безперечно, покупної десерт дуже смачний, але зверніть увагу на термін його зберігання: відразу зрозуміло, що консервантів він містить пристойну кількість. Тому спеціально для наших улюблених читачів «Зі Смаком» публікує рецепт солодкого рулету домашнього приготування.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 1,5 скл.

Йогурт – 1 скл.

Яйце – 2 шт.

Цукор – 1 скл.

Сода – 1 ч. л.

Ванілін – по смаку

Полуничний джем – 5 ст. л.


Як приготувати


·  1 Борошно просіяти разом з содою. Влийте йогурт, додайте яйця, цукор і ванілін. Добре перемішайте, вилийте тісто на деко, застелений пекарської папером.

·  2 Відправте в духовку, розігріту до 200 градусів, на 7-10 хвилин.

·  3 Бавовняну намочіть рушник, вичавте. Викладіть на нього бісквіт рум’яної стороною вниз. Швидко змастіть джемом і сверите рулетом.

·  4 Дайте випічці трохи охолонути і розгорніть тканина. Перед подачею посипте цукровою пудрою.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.