Біляші з м’ясом – рецепт приготування

Напевно, кожен хоч раз в житті спокушався на підсмажений рум’яний беляш в буфеті або на ринку.Нічого дивного, адже виглядає це блюдо просто потясающе, та й аромат такий, що пройти повз практично неможливо. Але, на жаль, немає ніяких гарантій того, що куплений беляш не зашкодить вашому здоров’ю. Тому пропонуємо вам його приготувати.

Ситні біляші з м’ясом – частування, гідне царського столу. За цим рецептом вони завжди виходять ідеальними. Спробуйте і зрозумієте, що купувати це блюдо немає сенсу, адже немає нічого смачнішого, ніж те, що ви приготуєте вдома самостійно.


Інгредієнти для рецепта


кефір – 300 мл

Пшеничне борошно – 500 г

Соняшникова олія – 30 мл

цукор – 20-30 г

яйце – 1 шт.

дріжджі – 13 г

сіль – 1,5 ч. л.

Цибуля – 100-120 г

свинячий фарш – 300-350 г

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Перелийте кефір в каструлю і розігрійте його до 35-40 градусів. Додайте в нього цукор, дріжджі і 1 ч. л. солі. Перемішуйте інгредієнти до тих пір, поки сіль, цукор і сухі дріжджі повністю не розчиняться в кефірі.

·  2. Невеликими порціями, постійно помішуючи, додайте просіяне борошно в кефір. Влийте 30 мл соняшникової олії, вбийте яйце і ретельно все перемішайте. Сформуйте з тіста кому і змастіть його верхівку рослинним маслом. Помістіть тісто в тепле місце на 1 годину, щоб дати йому можливість вирости.

·  3. Для того, щоб приготувати начинку, очистіть і подрібніть цибулю, змішайте його з фаршем, додайте сіль і перець.

·  4. Фарш добре перемішайте і трохи відбийте, щоб дати м’ясу можливість насититися киснем.Оберніть начинку в харчову плівку і відправте на 10-15 хвилин в холодильник.

·  5. Коли тісто виросте, трохи його розімніть і дайте ще постояти протягом 40 хвилин.

·  6. Змастіть соняшниковою олією робочу поверхню, викладіть на неї тісто і розділіть його на частини приблизно по 55-60 р

·  7. З тіста зробіть корж, в центр викладіть 1 ст. л. начинки і рівномірно розподіліть її по тесту, щоб краю залишилися вільними. Краї зліпите, а біляші злегка притисніть, щоб вони краще присмажився.Якщо хочете, щоб у тесті вийшло невеликий отвір, з’єднувати краю не до кінця.

·  8. Обсмажуйте біляші в сковороді на рослинній олії з обох сторін.

·  9. Готові біляші викладіть на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир.

Щоб тісто не прилипало до рук, рекомендуємо змастити їх рослинною олією. А щоб біляші добре присмажився, не шкодуйте масла, воно повинно покривати половину біляші. Смачного! Не забудьте поділитися цим чудовим рецептом зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.