Білоруська полядвиця — рецепт приготування

Білоруська поляндвиця — Рецепт приготування

Тип: Закуски
Час: 15 хвилин
Складність: Легко
Порцій: 6

Полядвиця — страва польської, білоруської і західно-української кухні. В кожній країні і регіоні її готують по-своєму. Сьогодні ми пропонуємо вам рецепт полядвиці по-білоруськи!

Це чудове сировялене м’ясо є закускою на всі випадки життя. Готується вона довго, але при цьому ніяких особливих зусиль вам прикладати не треба. За смаком м’ясо трохи нагадує прошутто, але обійдеться набагато дешевше. Чому б не приготувати?!

Інгредієнти

  • Свинина – 1 кг
  • Сіль – 15-20 г
  • Коріандр – 5 г
  • Лавровий лист – 3 шт.
  • Чорний перець (мелений) – 3 г
  • Кмин – 5 г
  • Часник – 3 зуб.
  • Кріп – 2 ч. л.

Білоруська полядвиця — рецепт приготування

Як приготувати

  • Розітріть лавровий лист в руках, дрібно наріжте часник. Спеції і сушену зелень змішайте з крупною сіллю. Добре натріть свиняче філе підготовленою сумішшю.
  • Покладіть в контейнер та відправте в холодильник на 3 дні. За цей час м’ясо потрібно буде два рази перевернути.
  • Потім обсушіть м’ясо паперовими серветками, стряхніть надлишки приправ. Щільно оберніть тканиною або марлею, обв’яжіть ниткою. Підвісьте в прохолодному сухому місці підсихати. Через два тижні блюдо буде готово.

Білоруська полядвиця — рецепт приготування покроковий з фото дивись у відео нижче:

Готуйте з задоволенням та не забувайте ділитися нашими рецептами з друзями!


Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій!

10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !

18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем!

Нема на чому розігріти піцу

Коментування заборонено.