Бігус з квашеної капусти – рецепт приготування

Бігус з квашеної капусти - рецепт приготування

Я дуже люблю капусту у всіх її видах. Влітку моя перевага віддається природно свіжій капусті, з якої робиться маса свіжих салатів з додаванням овочів. А восени і взимку – квашеній капусті, з якої я так само роблю смачні зимові салати, і активно використовую її для приготування борщів. Так само в зимовий період я дуже часто  використовую квашену капусту для приготування її в тушкованому вигляді.

Цей вид приготування капусти мені особливо подобається. Сьогодні я пропоную вашій увазі один непоганий рецепт її приготування. Це – бігус з квашеної капусти. Моя сім’я дуже любить його. Страва дуже проста, але тим не менш дуже смачна і корисна, особливо в кінці зими.

Для приготування бігуса нам буде потрібно:

• Квашена капуста,
• Фарш,
• Кечуп,
• Приправа Ролтон,
• Соняшникова олія,
• Лавровий лист.

Приготування бігусу з квашеної капусти:

1) У каструлю наливаємо соняшникову олію, потім викладаємо шарами: один шар капусти, другий шар фаршу, посипаємо приправою і додаємо кетчуп, лавровий лист і так чергуємо. Потім ставимо гасити, спершу на сильному вогні до закипання, а потім зменшуємо на два і тушкуємо близько двох годин. Води не додавати!

2) Поки гаситься бігус можно приготувати картопляне пюре. Коли все готово подаємо смачний бігус на стіл.

В мультиварці бігус готується бігус по іншому.

Як приготувати бігус в мультиварці

1) Спершу в чашу мультиварки наливаюємо трохи рослинного масла і кладемо в нього начищену заздалегідь моркву. Приблизно коли морква ледь ледь підрум’янилася додаємо в неї нарізану кільцями цибулю.

2) Приблизно хвилин через п’ять, коли цибуля і морква підрум’янились кладемо в чашу заздалегідь нарізану картоплю і свіжу капусту. З верху в чашу пароварки кладемо м’ясо курки. Гаситься капуста в режимі випічка.

3) Через тридцять хвилин відкриваємо кришку мультиварки. По необхідності додаємо сіль, перець і лавровий лист. М’ясо курки до цього часу вже готове. Його відокремлюємо від кісток і додаємо до капусти. Все знову перемішуємо і даємо капусті ще згаситися останні пів години. Після чого відключаємо мультиварку. Перекладамоє бігус в вільну каструльку. Даємо йому трохи постояти.

Бігус з квашеної капусти — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Смачного!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.