Бігос з сосисками – рецепт приготування

Ймовірно, у кожної польки є свій рецепт бігосу, адже блюдо це шаленої популярності! Старовинне блюдо, відоме ще з часів князівства.

Традиційно бігос готують з квашеної капусти і м’яса. Пропонуємо варіант з використанням мисливських ковбасок і бекону: аромат копченостей зведе вас розуму! Особливої пікантності додасть страві червоне вино. А розширивши базовий набір спецій дрібкою кмину або майорану, ви отримаєте блюдо з фантастичним смаком.


Інгредієнти для рецепта


Квашена капуста – 1 кг

Цибуля – 2 шт.

Червоне вино – 1 скл.

Пшеничне борошно – 1 ст. л.

ковбаски – 300 г

бекон – 300 г


Як приготувати


·  1. Обсмажте нарізану дрібно цибулю в невеликій кількості рослинного масла з додаванням борошна.

·  2. Капусту викладіть в окрему сковороду, залийте вином, додайте обсмажену цибулю, посоліть, поперчіть і тушкуйте до готовності приблизно 30 хвилин.

·  3. Додайте копчені ковбаски і бекон, потримайте на вогні під кришкою ще 5 хвилин.

Бігос зазвичай готують великими порціями в розрахунку на 2-3 дня. Після розігрівання блюдо стає ще смачніше з кожним наступним днем. З скибочкою «Бородінського» – незрівнянно. Поділіться простим рецептом ситного страви з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.