Безе в мікрохвильовці — рецепт приготування

Забуте печиво — так прозвали безе за тривалість приготування в духовці. Може, і забуте, але тільки не редакцією «З Смаком»! Замість збивання білка з цукром і довгої процедури випікання, ми пропонуємо вам р ецепт приготування безе, який займе від сили 10 хвилин.

Безе відноситься до легчайшим десертів, і не тільки завдяки своїй повітряної структурі. Традиційний французький десерт згадувався в куховарських книгах під назвою «меренга» ще в XVII столітті, а зараз його приготує навіть дитина.


Інгредієнти для рецепта


яєчні білки — 1 шт.

Цукрова пудра — 300 г


Як приготувати


·  1. Змішайте білок з цукровою пудрою до утворення маси однорідної консистенції. «Тісто» має бути густим.

·  2. Скачайте невеликі кульки. Розташуйте їх на тарілці. попередньо підстеливши серветку, на відстані не менше 5 см один від одного. Випікайте в мікрохвильовці 2-3 хвилини.

В цей десерт також буде доречно додати ванільний або кокосовий екстракт. До речі, щоб не пересушити безе, що знаходиться на перехідній стадії між тістечком до печивом, краще стежити за його приготуванням. Як тільки безе підніметься, йому знадобиться близько 30 секунд, щоб пропектися зсередини. Почастуєте друзів легким десертом — збережіть наш рецепт!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.