Бездріжджовий хліб Рецепт приготування

бездріжджовий хліб рецепт приготування

Тип:
Інше
Час:
70 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Веганські Вегетаріанські Випічка

Що може бути смачніше, ніж свіжоспечений домашній хліб? Це просто приголомшлива випічка, яка нагадує багатьом про дитинство. А саме про те часу, коли ми гостювали в селі у бабусі, яка пекла хліб у печі на дровах.

У наш час мало хто пече хліб, оскільки це займає багато часу. Але якщо ви дбаєте про своє здоров’я і фігуру, тоді вам обов’язково слід замінити магазинний хліб домашнім бездріжджовим. Це і для здоров’я корисно, і для фігури.

Ми підготували чудовий рецепт бездріжджового хліба, який буде зрозумілий навіть тим, хто раніше не стикався з випічкою. Звичайно, такий хліб без дріжджів та навіть муки не зовсім звичний для нас, але приготувати його варто!


Інгредієнти для рецепта


Насіння соняшнику — 1 скл.

Насіння льону — 0,5 скл.

Фундук — 0,5 скл.

Вівсяні пластівці — 1,5 скл.

Вода — 1,5 скл.

Вівсяні висівки — 4 ст. л.

Гарбузове насіння — 50 г

Сіль — 1 ч. л.

Коричневий цукор — 1 ст. л.

Соняшникова олія — 3 ст. л.


Як приготувати


·  1 Візьміть силіконову форму для випікання злегка змастіть її маслом.

·  2 Змішайте в мисці всі сухі інгредієнти. В готельної посуді змішайте масло і воду. Добре збийте. Перелийте вологу масу в суху і все ретельно перемішайте.

·  3 Викладіть тісто у форму. Залиште на 2 години. Воно повинно стати дуже щільним і густим.

·  4 Після закінчення часу розігрійте духовку до 180 градусів. Поставте форму з тістом в духовку на середню грати.Випікайте 20 хвилин.

·  5 Вийміть форму, обережно переверніть її догори дном на деко, застелене пергаментом, і дістаньте хліб.

·  6 Тепер надішліть лист з хлібом в духовку на 30-40 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.