Бездріжджова сирна паска — Рецепт приготування

бездріжджовий сирна паска рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
90 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Вегетаріанські Випічка, Десерти

Це відмінний рецепт великодньої бездріжджової паски для любителів чогось новенького. У кожної господині знайдеться перевірене блюдо для світлого свята, але ця випічка, безумовно, завоює ваше серце своїм смаком і ароматом.

Не варто турбуватися, що сир зробить паски мокрими, навпаки, він додасть трохи вологи і м’якості.

Крім класичної десертній спеції — ванільного цукру, додайте в тісто куркуму, і випічка придбає апетитний жовтий колір.

Рецепт розрахований на 3 паперові форми висотою 9 см та діаметром 10 див.

 

Інгредієнти для рецепта

 

Яйце – 5 шт.

Сир – 200 г

Пшеничне борошно – 190 г

Крохмаль – 230 г

Цукор – 230 г

Цукрова пудра – 125 г

Вершкове масло – 250 г

Ізюм – 150 г

Ванільний цукор – 10 г

Розпушувач – 10 г

Куркума – 15 г

Лимонний сік – по смаку

 

Як приготувати

 

·  1Збийте 4 яйця з цукром, додайте ванільний цукор.

·  2 Вилийте збиті яйця в ємність з сиром і добре перетріть. Додайте вершкове масло і 210 г крохмалю.

·  3 У борошно додайте розпушувач, яєчно-сирну суміш, родзинки і куркуму. Перемішайте.

·  4 Розподіліть тісто по паперовим формам 530 мл в кожну.

·  5 Випікайте в духовці 40-60 хвилин при температурі 180-200 градусів.

·  6 Поки печуться паски, приготуйте глазур. Для цього розділіть 1 яйце на білок і жовток. Білок збийте з цукровою пудрою до білої піни, потім додайте 20 г крохмалю, кілька крапель лимонного соку і продовжуйте збивати до загустіння.

·  7 Готові паски змастіть глазур’ю, не дістаючи з паперової форми.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.