Бажання в духовці — рецепт приготування

У кулінарній книзі досвідченого м’ясоїда обов’язково повинна бути свинина з гірчицею, запечена в пергаменті. Мариноване м’ясо виходить таким ніжним, що різати його одне задоволення, а пікантний аромат так і манить спробувати.

Домашня буженина — блюдо просте, але зовсім особливе. Все багато в чому залежить від спецій, які ви підібрали, і від способу підготовки. «З Смаком» пропонує вам запастися червоним перцем, часником і діжонськой гірчицею. За бажанням можна додати розмарин і коріандр.


Інгредієнти для рецепта


Свинина — 1,5 кг

Дижонская гірчиця — 2 ст. л.

перець духмяний — 5 штук.

часник — 3 шт.

сіль — за смаком

Червоний перець мелений — за смаком


Як приготувати


·  1. Натріть м’ясо сіллю, часником, перцем і гірчицею, після чого загорніть його в харчову плівку і залиште в холодильнику на 4 години.

·  2. Розстеліть шматок пергаменту і гарненько намочіть його. На пергамент (обов’язково мокрий) викладіть м’ясо і підійміть куточки паперу, зав’язуючи своєрідний вузлик.

·  3. Повторіть те ж саме з другим шматком пергаменту (теж мокрим). Випікайте годину при 200 градусах.

Ваша домашня буженина готова! Цінне не тільки м’ясо, але і сік, який можна використовувати в якості підливи. Завдяки тому, що пергамент щільно закриває свинину, ви не втратите дорогоцінну рідину, і м’ясо буде готуватися у власному соку. Це ідеальна закуска і краще рішення для бутербродів — ковбаса не зрівняється.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.