Бананове желе – рецепт приготування

Важко знайти ласуна, особливо серед дітей, який би байдуже ставився до желе. Десерт на желатині або агар-агар буде доречний на будь-якому святі чи простих дружніх посиденьках.

Хоча в магазині продаються яскраві пакетики з готовим порошком для створення желе різних кольорів і смаків, краще все-таки готувати його самому. Тим більше у нас є рецепт чудового сметанного десерту,який дасть фору навіть пташиному молоку!


Інгредієнти для рецепта


сметана – 500 мл

цукор – 100 г

Чорний шоколад – 50 г

банан – 2 шт.

желатин – 2 ст. л.

вода – 0,5 скл.


Як приготувати


·  1. Желатин розпустіть в гарячій воді, постійно помішуючи, дочекайтеся, поки рідина стане кімнатної температури.

·  2. Банан очистіть від шкірки і наріжте кубиками, розподіліть по креманкам.

·  3. Сметану змішайте з цукром, збийте віночком або за допомогою блендера, поступово вливаючи желатин.

·  4. Розлийте отриманий крем по креманкам і відправте в холодильник до застигання. Посипте тертим шоколадом.

Любителям більш ароматних десертів радимо додати в сметану щіпку ванілі або меленої кориці, а готове желе прикрасити листочком м’яти. За таким принципом можна приготувати цілий торт без випічки – сметанник. Беріть ці рецепти на озброєння і зберігайте в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.