Бананове варення — Рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
240 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Веганські Вегетаріанські Десерти Заготовки

Банани — одні з найпопулярніших фруктів в наших широтах, вони є на прилавках практично всіх магазинів в будь-який час року. Доступність цього фрукта робить його дуже популярним інгредієнтом багатьох десертів: пирогів, суфле, пудингів, морозива та інших.

Якщо ви обожнюєте банани, «Зі Смаком» пропонує приготувати просте і дуже бюджетне ласощі — бананове варення. Для приготування варення з бананів краще брати трохи перезрілі фрукти. Це солодке страву можна використовувати в якості начинки для млинців, додавати дитині в сир або йогурт або просто ласувати їм з чаєм і тостами.


Інгредієнти для рецепта


Банан – 500 г

Цукор – 180 г

Ванільний цукор – 1 ст. л.

Лимонна кислота – 1 ч. л.

Бадьян – 1 шт.


Як приготувати


·  1 Спочатку необхідно розім’яти банани з допомогою виделки. Не потрібно робити пюре, якщо залишаться невеликі грудочки — це не страшно.

·  2 Після цього додайте цукор, ванільний цукор, бадьян і лимонну кислоту.

·  3 Поставте масу на вогонь і доведіть до кипіння. Після цього вимкніть вогонь і залиште варення на 3-4 години. По закінченні цього часу ще раз доведіть його до кипіння і проваріть 10 хвилин.

·  4 Після цього варення розкладіть по стерилізованим банкам і поставте його в холодильник.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.