Бананове парфе — Рецепт приготування

бананове парфе рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
125 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 2
Вегетаріанські  Десерти

Багато хто вважає, що парфе — це складна і примхлива блюдо. Наступний рецепт розвіє всі ваші сумніви, адже тепер ви навчитеся робити бездоганне бананове парфе з медом!

Традиційно цей вишуканий французький десерт готується зі збитих заморожених вершків. Вам знадобляться жирні густі вершки і стиглі банани. Виглядає готову страву дуже ошатно, тому його можна сміливо подати навіть на святковий стіл!


Інгредієнти для рецепта


Банан — 2 шт.

Лимонний сік — 1 ст. л.

Вершки — 0,5 скл.

Йогурт — 0,4 скл.

Мед — 1 ст. л.

Печиво — 5 шт.


Як приготувати


·  1 банани Наріжте, змішайте з лимонним соком і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин. Потім дайте бананам охолонути.

·  2 Вершки збийте в блендері близько 20 секунд. У масу додайте банани, йогурт, мед і збийте блендером ще секунд 30.

·  3 Помістіть масу в форму і відправте в морозилку на 1 годину.

·  4 Коли парфе застигне наполовину, дістаньте його, акуратно перемішайте верхній шар і посипте крихтою печива «Орео». Після цього знову покладіть в морозильну камеру і чекайте повного застигання.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.