Баклажани по-корейськи

Закуски
30 хвилин
Легко
Порцій: 4
ВЕГЕТАРІАНСЬКІ
ЗАКУСКИ
ОВОЧІ
САЛАТИ

Баклажани по-корейськи
Якщо ви любите баклажани і не боїтеся експериментувати, то цей рецепт просто створений для вас. Баклажани по-корейськи – пряне блюдо, яке підійде і для святкового, і для повсякденного столу.

Для приготування баклажанів в корейському стилі вам знадобляться дуже прості інгредієнти, які точно є в кожному холодильнику. Приготуйте улюблений овоч по-новому, ваші гості будуть в захваті!

складові

  • баклажан 3 шт.
  • Болгарський перець 3 шт.
  • морква 1 шт.
  • часник 2 зуб.
  • оцет 1 ст. л.
  • Соняшникова олія 1,5 ст. л.
  • петрушка 1 Пуч.
  • сіль 2,5 ст. л.
  • Чорний перець (мелений) за смаком

приготування

  • З вечора помийте баклажани і, не очищаючи їх від шкірки, наріжте тонкою соломкою.
  • Посипте баклажани 1-2 ст. л. солі і залиште на ніч настоюватися, щоб позбавити їх від гіркоти. Перекладіть баклажани в друшляк, гарненько промийте їх і відіжміть, щоб видалити зайву рідину. Сковороду з рослинним маслом поставте на сильний вогонь, викладіть баклажани і обсмажуйте протягом 3-4 хвилин. Зніміть сковороду з вогню і перекладіть баклажани в глибоке блюдо.
  •  Тонкою соломкою наріжте моркву і перець.
  •  Наріжте півкільцями цибулю.

Дрібно порубати петрушку, пропустіть часник через прес. Змішайте овочі, зелень і часник з баклажанами, блюдо посоліть і поперчіть. Заправте все оцтом і добре перемішайте. Надішліть блюдо в холодильник мінімум на 12 годин, щоб всі інгредієнти промаринувалося.

Вітаємо, дуже смачні баклажани по-корейськи готові! Якщо ви любите кунжутне масло, то можете сміливо заправити їм овочі. Смачного!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.