Баклажанна закуска з гранатом – рецепт приготування

Баклажан – один з найпопулярніших літніх овочів. Ще не закінчився сезон, ми намагаємося є його якомога частіше. Баклажани можна додавати в салати, готувати на грилі, робити з них рулетики з різноманітними начинками і багато іншого.

Ми хочемо поділитися з вами відмінним рецептом закуски з баклажанів, яка прикрасить будь-який стіл. Прекрасне поєднання продуктів робить її неймовірно ніжною і ароматною. Це частування сподобається вам і вашим рідним.


Інгредієнти для рецепта


баклажан – 1 шт.

помідор – 1 шт.

Плавлений сир – 50 г

зерна граната – 1-2 ст. л.

кріп – 1 Пуч.

Оливкова олія – 3 ст. л.

Соєвий соус – 3 ст. л.

часник – 1 зуб.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Вершковий сир – 50 г


Як приготувати


·  1. Вимийте баклажани і наріжте їх кружечками.

·  2. У глибокий посуд влийте оливкова олія і соєвий соус. Додайте пропущений через чеснокодавку часник і перець. Гарненько все перемішайте.

·  3. Обваляйте баклажани з обох сторін в соусі і залиште на 15 хвилин маринуватися.

·  4. Обсмажте баклажани на розігрітій сковроде або решітці для барбекю з обох сторін.

·  5. Вимийте помідори і наріжте їх дрібними кубиками. Викладіть їх на сито, щоб видалити зайву рідину.

·  6. Наріжте плавлений сир дрібними кубиками.

·  7. В окремому посуді змішайте помідори, плавлений сир, зерна граната і подрібнений кріп. Додайте сіль і перець.

·  8. Змастіть баклажани вершковим сиром.

·  9. Акуратно викладіть зверху помідори з сиром і зеленню.

Вітаємо, чудова закуска з баклажанів готова! Можете полити її маринадом, налити собі келишок червоного сухого вина і насолоджуватися. Не забудьте поділитися рецептом зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.