Баклажани з фаршем в беконі – рецепт приготування

Звичайно ж, всі знають, що таке круасани, і багато хто навіть вміють їх піч. Чудова французька випічка дарує справжнє блаженство! А що скажете щодо м’ясних круасанів? Відмінна ідея для вечері або святкового столу. М’ясо, гарнір, овочі в одній страві.

Часом кулінарні експерименти на кухні дуже навіть радують! Ось вам ще одна ідея цієї страви: викладіть весь фарш у форму для запікання в вигляді довгастого батона, зверху накрийте скибочками бекону і запечіть. Замість гречаних пластівців можете використовувати таку ж кількість відвареного пшона.


Інгредієнти для рецепта


Яловичий фарш – 300 г

помідор – 1 шт.

гречані пластівці – 0,5 скл.

баклажан – 1 шт.

яйце – 1 шт.

бекон – 100 г

Цибуля – 1 шт.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Проткніть баклажан в декількох місцях виделкою і помістіть в мікрохвильовку на хвилини 4. Великому баклажана часу знадобиться більше – хвилин 5-6. Готовий баклажан остудіть, наріжте дрібними кубиками. Помідор обдайте окропом, зніміть шкірку і також накришить кубиками.

·  2. Змішайте фарш з пластівцями, нарізаним баклажаном і помідором. Додайте яйце, подрібнену цибулю, сіль і перець за смаком.

·  3. З фаршу сформуйте котлетку і оберніть її беконом внахлест. За бажанням посипте зверху насінням льону. Випікайте «круасани» при температурі 180 градусів 30-35 хвилин до зарум’янювання.

Якщо ви не бажаєте використовувати мікрохвильову піч для попередньої підготовки баклажана (хоча це найшвидший і зручний спосіб довести його до кондиції), можете запекти його в духовці протягом 15 хвилин. Не пропустіть можливості порадувати рідних цим апетитним і шалено смачним блюдом.Чекаємо ваших відгуків!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.