Баклажани в сметані — Рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
60 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 2
Вегетаріанські Овочі

Баклажани — це завжди смачно, ця істина відома всім гурманам, тому сьогодні «Зі Смаком» підготував для вас абсолютно незвичайний рецепт приготування баклажанів в сметані.

Готову страву за смаком дуже нагадує гриби, а в його приготуванні немає нічого складного. Навіть початківці кухаря зможуть впоратися з цим ароматним і ніжним стравою з баклажанів.


Інгредієнти для рецепта


Баклажан — 1 шт.

Цибуля — 1 шт.

Сметана — 150 мл

Часник — 1-2 зуб.

Зелень — по смаку

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку


Як приготувати


·  1 Очистіть цибулю і подрібніть його.

·  2 Промийте баклажани, при бажанні очистіть і наріжте невеликими кубиками або соломкою.

·  3 В невелику миску налийте води, злегка посоліть її і покладіть нарізані шматочки баклажана. Залиште їх у воді на півгодини.

·  4 Сковороду збризніть рослинним маслом і обсмажте цибулю до золотистого кольору.

·  5 Промийте шматочки баклажана, відіжміть зайву рідину і змішайте їх з цибулею на сковороді. Коли овочі трохи підрум’яняться, додайте сметану, подрібнений часник і перемішайте всі інгредієнти.

·  6 Посоліть, поперчіть і тушкуйте на середньому вогні 5-7 хвилин. Після цього посипте блюдо подрібненою зеленню і подавайте до столу.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.