Баклажани в паніровці — Рецепт приготування

баклажани в паніровці рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 2
Закуски Овочі

Баклажанами, як і багатьма іншими дарами літа, треба вдосталь насититися в сезон. Звичайно, їх можна заготовити на зиму, але з свіжих овочів виходять зовсім інші і дуже смачні страви.

Навіть якщо баклажани вам вже набридли, і ви встигли поласувати різноманітними стравами з синеньких, все ж приготуйте такі овочеві палички в паніровці. Незвичайна закуска відлетить вмить, не залишивши на столі ні крихти.А все через пікантного смаку і апетитного тягучого сиру.


Інгредієнти для рецепта


Баклажан – 1 шт.

Панірувальні сухарі – 3 шт.

Твердий сир – 100 г

Яйце – 1 шт.

Вода – 2 ст. л.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 Баклажани помийте і наріжте невеликими брусочками. Залийте їх холодною водою і дайте постояти 10 хвилин.Потім воду злийте і баклажани посоліть.

·  2 В окремому посуді змішайте тертий сир, перець і панірувальні сухарі.

·  3 Збийте яйце, додайте в нього воду.

·  4 Кожен брусочок вмочіть спочатку в яйце, потім в сирну панірування. Складіть палички на деко і запікайте протягом 10 хвилин при температурі 200 градусів.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.