Баклажани по-італійськи — Рецепт приготування

баклажани по італійськи рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
40 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Веганські Вегетаріанські Закуски Овочі

Способів приготування баклажанів існує незліченна кількість. Їх із задоволенням готують на Сході, так і європейці не проти побалувати себе апетитним стравою з синеньких. А все через чудового смаку овоча, його користі та доступності на прилавках.

Ми підготували для вас чудовий рецепт італійської кухні. Пікантні овочі з часничком припадуть до смаку всім любителям незвичайних рішень в кулінарії. Спробуйте!


Інгредієнти для рецепта


Баклажан – 3 шт.

Соняшникова олія – 2 ст. л.

Соус чилі – 4 ст. л.

Лимонний сік – 2 ст. л.

Часник – 2 зуб.

Кінза – 1 пуч.

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Покладіть тонко нарізані вздовж баклажани в підсолену воду на 20 хвилин, щоб з них пішла гіркота. Промийте і обсушити на паперових рушниках.

·  2 Обсмажте баклажани на 1 ст. л. олії. Бажано, щоб сковорода мала антипригарне покриття.

·  3 В окремій каструльці змішайте залишився соняшникова олія, лимонний сік і соус чилі. Якщо останнього інгредієнта у вас немає, тоді додайте томатну пасту, змішане з невеликою кількістю оцту, корицею і меленим чорним перцем.

·  4 Відправте суміш на вогонь, доведіть до кипіння, але не кип’ятіть і додайте пропущений через прес часник.

·  5 Перекладіть баклажани в суміш і дайте їм потомитися 2 хвилини.

·  6 Відправте блюдо на тарілку. Посипте нарізаною кінзою.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.