Баклажани по-грузинськи — Рецепт приготування

баклажани по грузинськи рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Веганські Вегетаріанські Закуски Овочі

Грузія славиться своєю кухнею. Ну хто зможе встояти перед шашликом, хінкалі, хачапурі, ткемалі з аличі, суп харчо і безліччю інших ароматних і дуже смачних страв. Особливе місце в грузинській кухні займають баклажани. З них готують другі страви та закуски і поєднують з масою продуктів: овочами і м’ясом, волоськими горіхами, зеленню і різними прянощами.

Сьогодні «Зі Смаком» ділиться з вами ще одним чудовим рецептом приготування баклажанів. Це дуже смачне грузинське блюдо викличе у вас бурю емоцій, адже настільки вдале поєднання продуктів робить закуску дуже вишуканою і смачною.


Інгредієнти для рецепта


Баклажан — 2 шт.

Волоські горіхи — 150 г

Часник — 3 зуб.

Кінза — по смаку

Петрушка — по смаку

Лимонний сік — по смаку

Базилік — 0,5 ч. л.

Хмелі-сунелі — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку

Сіль — по смаку

Зерна граната — по смаку

Цукор — 1 трісок.


Як приготувати


·  1 Промийте овочі, промокніть їх рушником і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів на 40 хвилин.

·  2 Остудіть баклажани, зніміть з них шкірку і подрібніть м’якоть.

·  3 Подрібніть цибулю, роздушіть часник порубаєте горіхи і влийте в них сік лимона, додайте подрібнену зелень.Змішайте всі інгредієнти з баклажанами, перемішайте і поставте в холодну закуску місце на 8-10 годин, щоб вона просочилася.

·  4 Перед подачею посипте блюдо гранатовими зернами.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.