Бабка з яблуками – рецепт приготування

Бабка з яблуками - рецепт приготування

Яблука – один з найсмачніших і недорогих продуктів. З них можна приготувати багато смачних страв. Особливо добре вони поєднуються з випічкою. Тому ми хочемо поділитися з вами дуже цікавим рецептом яблучної бабки, яка точно підкорить ваше серце.

Бабка з яблуками – ніжний десерт, який готується тільки з натуральних продуктів. Вона виходить дуже пишною навіть незважаючи на те, що в рецепті не використовується ні сода, ні розпушувач. Ось чим можна замінити звичайну шарлотку, і повірте, вам захочеться приготувати її ще не раз.

Інгредієнти для рецепта

  • Яблуко – 600 г
  • Яйце – 4 шт.
  • Цукор – 5 ст. л.
  • Сметана – 0,5 скл.
  • Кориця – 0,5 ч. л.
  • Пшеничне борошно – 3 ст. л.
  • Вершкове масло – 0,5 ч. л.

Як приготувати

·  1) Вимийте і очистіть від шкірки яблука. Одну половину яблук натріть на тертці, а другу наріжте невеликими кубиками.

·  2) У глибокий посуд помістіть яєчні жовтки, терті яблука, сметану, корицю і цукор. Розітріть всі інгредієнти за допомогою вилки, всипте борошно і знову гарненько все перемішайте, додайте нарізані кубиками яблука.

·  3) В окремому посуді збийте яєчні білки до густої піни. Акуратно перемішуючи дерев’яною лопаткою, введіть їх в яблучну масу.

·  4) Форму для випічки змастіть вершковим маслом, помістіть в неї тісто і поставте форму в розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин. Перевірте готовність за допомогою зубочистки або дерев’яної палички.

Бабка з яблуками — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:


Вітаємо, смачна бабка з яблуками готова! Налийте собі чашечку ароматного чаю і насолоджуйтеся. Якщо вам сподобався рецепт, не забудьте поділитися ним з друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.