Апельсинове суфле — Рецепт приготування

апельсинове суфле рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
40 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 2
Вегетаріанські  Десерти Дитячі страви

Апельсинове суфле вже давно завоювало серця багатьох. Якщо ви ще не пробували його готувати, настійно рекомендуємо це зробити. А все тому, що десерт має неперевершений смак. Зверху суфле виходить повітряним, а всередині більше схожим на крем.

Оригінальна подача десерту в апельсинової скоринки порадує всіх від малого до великого. Ну а швидкість приготування здивує господиню. Спробуйте!

 

Інгредієнти для рецепта

 

Апельсин – 2 шт.

Молоко – 50 мл

Пшеничне борошно – 2 ст. л.

Цукор – 40 г

Апельсиновий сироп – 1 ст. л.

Яйце – 2 шт.

Цукрова пудра – по смаку

 

Як приготувати

 

·  1Зріжте верхівки апельсинів і вийміть м’якоть. У вас вийдуть формочки з шкірки для майбутнього суфле.

·  2 Видавіть сік з м’якоті апельсинів.

·  3 У каструлі змішайте 2 жовтки, 10 г цукру і просіяне борошно. Повільно влийте молоко і ретельно перемішайте.Поставте на невеликий вогонь, нагрівайте, поки маса не почне густіти. Вимкніть вогонь і додайте апельсиновий сироп (можна замінити лікером) і апельсиновий сік.

·  4 Збийте яєчні білки до густої маси. Додайте 30 г цукру і продовжуйте збивати до твердих піків.

·  5 Акуратно додайте білки до масі. Наповніть нею формочки з шкірки. Помістіть їх у форму для випічки.

·  6 Випікайте 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.