Апельсинове суфле на пару — Рецепт приготування

апельсинове суфле на пару рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
40 хвилин
Складність:
Складно
Порцій: 4
Десерти На пару

Суфле вважається примхливим стравою, хоча готувати його насправді просто. Овочеве, м’ясне, шоколадне або фруктове — всі види суфле готуються з пюре і збитих білків. Як же не зіпсувати це ніжне повітряне ласощі? Мабуть, весь секрет в білках.

Зверніть увагу, що охолоджені білки збиваються краще. Для збивання вам знадобиться ідеально чистий посуд без слідів жиру. Збивайте білки безпосередньо перед додаванням в суфле, не раніше!

Суфле на пару, приготоване в апельсинових корочки, — повітряний і легкий десерт. Це надзвичайно ніжне блюдо з вишуканим цитрусовим ароматом стане гідною прикрасою святкового столу.


Інгредієнти для рецепта


Апельсин – 5 шт.

Цукор – 50 г

Пшеничне борошно – 40 г

Яєчні білки – 3 шт.

Вершкове масло – 40 г

Цукрова пудра – 50 г


Як приготувати


·  1 Для початку апельсини потрібно помити. Зніміть цедру з одного апельсина і натріть її.

·  2 З інших апельсинів зріжте верх і видаліть м’якоть. У вас вийдуть формочки з шкірки для майбутнього суфле.

·  3 З апельсинової м’якоті вичавити сік.

·  4 Візьміть каструлю, розтопіть в ній масло, потім всипте борошно.

·  5 Зніміть каструлю з плити, всипте туди цукор, цедру, додайте сік.

·  6 Тепер поставте каструлю на вогонь і варіть, помішуючи. Коли суміш почне густіти, вимкніть вогонь і охолодіть її.

·  7 Формочки з шкірки загорніть у фольгу. Білки ретельно збийте, поки не отримаєте густу піну. Змішайте готові білки з апельсиновою сумішшю.

·  8 Наповніть формочки суфле і готуйте на пару 20-25 хвилин. Посипте десерт цукровою пудрою.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.