Антіпасто на шпажці — Рецепт приготування

антіпасто на шпажці рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
5 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Закуски

Антіпасто — традиційна італійська закуска, яка зазвичай готується з овочів, м’ясних делікатесів і морепродуктів.Інгредієнти можуть змінюватися в залежності від регіону, часу року і навіть смакових уподобань кухаря або гостей.Заправляють антіпасто соусом, який найчастіше готують з оливкової олії, лимонного соку і італійських трав.

Традиційно цю вишукану закуску подають на великому блюді або дерев’яній таці. «Зі Смаком» пропонує приготувати її на шпазі та подати у вигляді канапе до столу. Ваші гості будуть приголомшені ідеальним поєднанням продуктів у цій закусці, так і її незвичайною подачею!


Інгредієнти для рецепта


Маслини – 8 шт.

Помідори черрі – 8 шт.

Моцарелла – 200 г

Чеддер – 200 г

Мариновані гриби – 200 г

Шинка – 200 г

Болгарський перець – 1 шт.


Як приготувати


·  1 Шинку скрутіть в трубочку і наколіть на дерев’яну шпажку.

·  2 Далі наколіть на шампур маслини, помідори черрі, мариновані гриби, нарізану кубиками моцарелу, чеддер і болгарський перець в довільній послідовності.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.