Афарар – рецепт приготування

Кожен народ пишається своєю кухнею і поважає її, найвдаліші національні страви стають відомими у всьому світі, їх люблять, готують і намагаються додати в них щось нове і цікаве. Сьогодні ми вирішили познайомити вас з одним з найлегендарніших страв лезгинської кухні під назвою «афарар».

Афарар – блюдо, яке готується з тонко розкачане тісто з начинкою. Традиційно їх начиняють зеленню, але існують і рецепти з овочами і м’ясом. Дуже часто афари готують з картопляною начинкою. Це прекрасна закуска, якою можна приємно здивувати своїх рідних і близьких.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 2 скл.

вода – 0,75 скл.

сіль – 0,5 ч. л.

Соняшникова олія – 3 ст. л.

кріп – 0,5 Пуч.

петрушка – 0,5 Пуч.

шпинат – 30 г

кінза – 30 г

Зелена цибуля – 20 г

яйце – 1 шт.

сир сулугуні – 400 г

Вершкове масло – 30 г


Як приготувати


·  1. У глибокому посуді змішайте борошно, воду, рослинне масло і сіль, замісити круте тісто і залиште його в спокої на 40 хвилин.

·  2. Гарненько вимийте і висушіть зелень, подрібніть її м помістіть в глибокий посуд, додайте сире куряче яйце і гарненько все перемішайте.

·  3. На великій тертці натріть сир і змішайте його з зеленню.

·  4. Розділіть на невеликі шматочки тісто і розкачайте їх в тоненькі коржі.

·  5. На одну половину тіста викладіть четверту частину начинки і рівномірно її розподіліть. Накрийте начинку другою половиною тіста, а краї защипніть.

·  6. Надішліть коржі в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

·  7. Готові афари змастіть вершковим маслом.

Вітаємо, ситні коржики з корисної начинкою готові! Подавайте до столу теплими і не шкодуйте вершкового масла. Смачного! Поділіться цим простим рецептом зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.