Аджика з сливами — Рецепт приготування

аджика зі сливами рецепт приготування

Тип:
Інше
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Веганські Вегетаріанські Заготовки Овочі

Справжні цінителі м’ясних страв знають, що соус, який подають до м’яса, відіграє вагому роль. Смак шашлику або стейка повністю розкриється лише в тому випадку, якщо ви надасте йому тонку, пікантну гостринку. І краще, якщо це буде соус сацебелі або аджика. Так-так!

Сьогодні ми трохи відійдемо від класики і ризикнемо запропонувати на ваш розгляд рецепт сливової аджики.Однорідна текстура, пряний аромат і, звичайно ж, гострий смак (без перцю тут ніяк не обійтися) зроблять цей соус вашим фаворитом.


Інгредієнти для рецепта


Зливу — 2 кг

Часник — 200 г

Цукор — 200 г

Перець чилі — 4 шт.

Томатна паста — 2 ст. л.

Сіль — 2 ст. л.


Як приготувати


·  1 З вимитих слив видалити кісточки, у перцю обріжте плодоніжки, очистіть часник. Пропустіть підготовлені інгредієнти через м’ясорубку.

·  2 В отриману суміш додайте цукор, сіль, томатну пасту, перемішайте.

·  3 Поставте аджику на повільний вогонь і доведіть до кипіння, варіть протягом 20 хвилин, постійно помішуючи.

·  4 Розподіліть аджику по стерилізованим банкам, загорніть і переверніть. Укутайте банки до охолодження.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.